Deze zelfgemaakte empanada's met een kruidige vulling van rundergehakt en paprika heb je binnen no time klaar. Zet de drankjes koud en de gezelligheid kan beginnen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Limoen
2 zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1
Tomatenpuree
300 gram
Rundergehakt
(Kan bevatten Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
2 roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
75 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je van pittig? Voeg dan naar smaak wat chilisaus of sambal toe!