Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! De klassieke combinatie geitenkaas, walnoten en honing is altijd een goed idee.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat Tarwe)
100 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
125 gram
Verse geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Verse citroentijm
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 el
Honing
1 stuk(s)
Ui
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.
Verkruimel de geitenkaas en snijd de rode in in halve ringen. Rits de blaadjes van de citroentijm. Besmeer de flammkuchen met de zure room en beleg met de geitenkaas, rode ui en blaadjes citroentijm. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven.
Snijd de flammkuchen in stukken en garneer met de walnootstukjes en besprenkel met de honing.