Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! De klassieke combinatie geitenkaas, walnoten en honing is altijd een goed idee.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Flammekueche
(Contains Wheat)
100 g
Organic sour cream
(Contains Milk)
125 g
Fresh goat's cheese
(Contains Milk)
10 g
Fresh lemon thyme
20 g
Chopped walnuts
(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
1 tablespoon
Honey
1 piece
Red onion
to taste
Salt and pepper
Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.
Verkruimel de geitenkaas en snijd de rode in in halve ringen. Rits de blaadjes van de citroentijm. Besmeer de flammkuchen met de zure room en beleg met de geitenkaas, rode ui en blaadjes citroentijm. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven.
Snijd de flammkuchen in stukken en garneer met de walnootstukjes en besprenkel met de honing.