Flammkuchen met groene asperges
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Flammkuchen met groene asperges

Flammkuchen met groene asperges

2 porties | met Parmigiano Reggiano en serranoham

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Zet binnen no time deze flammkuchen op tafel! Je belegt ze met zure room, groene pesto, groene asperges en serranoham.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Cashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

250 gram

Groene asperges

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Tarwe)

100 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

40 gram

Serranoham

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2279 kJ
Energie (kcal)545 kcal
Vetten26.4 g
waarvan verzadigd9.3 g
Koolhydraten47.9 g
waarvan suikers5.1 g
Vezels2 g
Eiwitten26 g
Zout2.6 g

Benodigdheden

Rasp
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  • Verwijder 1 - 2 cm van harde onderkant van de groene asperges. Halveer de asperges in de lengte.
  • Rasp de Parmigiano Reggiano. 
2
  • Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier. Besmeer met de zure room en de pesto.
  • Verdeel de asperges eroverheen.
  • Bestrooi met de Parmigiano Reggiano.
3
  • Breng de flammkuchen op smaak met peper en zout.
  • Bak de flammkuchen 8 - 10 minuten in de oven.
4
  • Garneer de flammkuchen met de serranoham.
  • Serveer de flammkuchen warm.