Gegrilde groenten met kruidenolie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gegrilde groenten met kruidenolie

Gegrilde groenten met kruidenolie

Bijgerecht | met courgette, aubergine en rode puntpaprika

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Door de groenten te grillen krijgen ze extra veel smaak. De olijfolie met citroen en verse kruiden maakt deze side salad helemaal af!

Labels:
Veggie

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Rode puntpaprika

1 stuk(s)

Aubergine

1 stuk(s)

Courgette

10 gram

Krulpeterselie en oregano

15 gram

Knoflookpuree

16 ml

Olijfolie met citroen

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)833 kJ
Energie (kcal)199 kcal
Vetten13 g
waarvan verzadigd2 g
Koolhydraten14 g
waarvan suikers12 g
Vezels4 g
Eiwitten4 g
Zout1 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.