Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Door de groenten te grillen krijgen ze extra veel smaak. De olijfolie met citroen en verse kruiden maakt deze side salad helemaal af!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Aubergine
1 stuk(s)
Courgette
10 gram
Krulpeterselie en oregano
15 ml
Olijfolie met citroen
1 stuk(s)
Knoflookteen
2 tl
Zwarte balsamicoazijn
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de aubergine en courgette in de lengte in plakken van ongeveer 2 cm dik. Verwijder de zaadlijsten van de rode puntpaprika en snijd de paprika vervolgens in de lengte in repen.
Meng in een grote kom 1 el olijfolie met wat peper en zout. Voeg alle groenten toe aan de kom en meng goed met het oliemengsel. Leg de groenten op een bakplaat met bakpapier en rooster ze 10 - 15 minuten in de oven.
Snijd de krulpeterselie en oregano zeer fijn en voeg toe aan een kleine kom. Meng de kruiden in de kom met de olijfolie met citroen en 2 tl zwarte balsamicoazijn. Pers de knoflook en voeg toe aan de kom. Breng op smaak met peper en zout.
Leg de groenten op een serveerschaal. Verdeel de kruidenolie erover.