Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
stuk(s)
Baguette
(Bevat Gerst, Rogge, Tarwe Kan bevatten Mosterd, Noten, Selderij, Sesamzaad, Soja, Eieren, Melk (inclusief lactose))
gram
Roomboter
gram
Verse bieslook, dille en bladpeterselie
stuk(s)
Wildzwijnburger
stuk(s)
Mini-hamburgerbol
stuk(s)
Varkensworstjes met zeezout en zwarte peper
stuk(s)
Vegetarische nuggets
gram
Pikante uienchutney
gram
Raclettekaas
gram
Garnalen
stuk(s)
Kabeljauw in citroen-rozemarijnmarinade
stuk(s)
Knoflookteen
gram
Aardappelblokjes
pak(ken)
Koekjesdeeg gezouten karamel
stuk(s)
Appel
gram
Yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
tl
Gemalen kaneel
gram
Veldsla
gram
Walnootstukjes
gram
Rode cherrytomaten
stuk(s)
Ei
gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
gram
Biologische volle yoghurt
stuk(s)
Citroen
zakje(s)
BBQ-rub
stuk(s)
[Mini-]komkommer
gram
Passata
stuk(s)
Rode puntpaprika
gram
Whiskeysaus
stuk(s)
Courgette
gram
Champignons
gram
Caponatadip
(Bevat Selderij)
gram
Pindasaus
stuk(s)
Peer
gram
Kipsatéblokjes
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Mosterd
1 el
Olijfolie
Tip: Tip 1: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe aan de garnalen.
Tip 2: Serveer de vis eventueel met de citroen-yoghurtsaus die je maakt bij de aardappelblokjes, of besprenkel naar smaak met het sap van de citroen.
Tip: Voeg voor nog meer smaak 1 tl van de kruidenboter bij de aardappelblokjes in het pannetje en roer goed door.
1.Groenten snijdenHalveer de courgette in de lengte, snijd in repen en vervolgens in kleine blokjes. Snijd de puntpaprika in reepjes. Snijd de champignons in dunne plakjes. 2.Groenten op smaak brengenMeng in een grote kom per persoon: 1/2 tl BBQ rub (s) en 1/2 el olijfolie. Voeg de groenten toe aan de kruidenolie in de kom en meng goed door. Breng op smaak met peper en zout. 3.Serveren (aan tafel)Bak de groenten in het pannetje tot ze gaar zijn.
Tip: (s) Let op: de BBQ rub is een beetje pittig. Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder, of houd een schaaltje groenten zonder kruiden apart.
Tip: Tip 1: Serveer de varkensworstjes met de citroen-yoghurtsaus die je maakt bij de aardappeltjes.
Tip 2: De wildzwijnburger krimpt tijdens het bakken. Druk hem met je spatel een beetje plat op de bakplaat.
Tip 3: Bak de wildzwijnburger eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je vlees het liefst eet.
Tip: TIp 1: Is de boter nog erg hard? Plaats deze dan in een ovenbestendige schaal kort in de oven, tot de boter zacht, maar niet gesmolten is.
Tip 2: Je kan ook een handmixer gebruiken om de kruidenboter nog sneller te mengen.
Tip: Tip 1: Bewaar het koekdeeg tot je het gaat verkruimelen in de koelkast. Dat maakt het verkruimelen makkelijker. Je gebruikt maar de helft van het koekdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van de rest van het deeg koekjes te bakken.
Tip 2: Houd je wat van het peermengsel over? Verwerk het de volgende dag in je ontbijt, bijvoorbeeld bij de yoghurt.
Tip: Houd je niet van shakshuka? Bak dan een mini-boerenomelet door wat groenten te bakken in je pannetje met het eimengsel en witte kaas. De shakshuka-saus kan je dan gebruiken als topping voor je mini-omelet.
Salade makenHalveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in halve maantjes van 1 cm dik. Was of schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes. Halveer de cherrytomaten. Meng in een saladekom 1/2 el van de yoghurt-citroenmayonaise per persoon en de overige verse kruiden. Meng de appel, de komkommerblokjes, de cherrytomaten en de veldsla in de saladekom door de dressing en breng op smaak met peper en zout (zie Tip). 2.Serveren (aan tafel)Serveer de salade in een saladekom aan tafel.
Tip: Houd eventueel wat veldsla apart voor op de mini-burgertjes.