Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze lunchsalade is binnen een handomdraai klaar en bereid je maar met slechts 6 ingrediënten! De geitenkaas gaat perfect samen met het zoete van de appel en cranberrychutney.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Verse geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
120 gram
Rucola en veldsla
40 gram
Cranberrychutney
1 stuk(s)
Appel
8 ml
Balsamicocrème
(Bevat Sulfiet)
1 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Extra vierge olijfolie
1 naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in blokjes.
Meng in een saladekom de extra vierge olijfolie met de balsamicocrème, de appel en de slamix. Breng op smaak met peper en zout.
Leg de geitenkaas op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de honing en de walnoten over de geitenkaas. Gratineer 3 - 4 minuten in de oven.
Verdeel de salade over de borden. Leg de geitenkaas met walnoten erop. Serveer met de cranberrychutney.