Lunchsalade met geitenkaas en appel
Lunchsalade met geitenkaas en appel

Lunchsalade met geitenkaas en appel

2 porties | met walnoot en cranberrychutney

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze lunchsalade is binnen een handomdraai klaar en bereid je maar met slechts 6 ingrediënten! De geitenkaas gaat perfect samen met het zoete van de appel en cranberrychutney.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Sulphites
Walnuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

200 g

Fresh goat's cheese

(Contains Milk)

120 g

Arugula & lamb's lettuce

40 g

Cranberry chutney

1 piece

Apple

8 milliliters

Crema di balsamico

(Contains Sulphites)

1 g

Chopped walnuts

(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Honey [or plant-based alternative]

1 tablespoon

Extra virgin olive oil

1 to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories458 kcal
Energy (kJ)1917 kJ
Fat28.8 g
Saturated Fat17.9 g
Carbohydrate29.4 g
Sugar22.7 g
Dietary Fiber3.2 g
Protein18.7 g
Salt1.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Salad Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in blokjes.

2

Meng in een saladekom de extra vierge olijfolie met de balsamicocrème, de appel en de slamix. Breng op smaak met peper en zout.

3

Leg de geitenkaas op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de honing en de walnoten over de geitenkaas. Gratineer 3 - 4 minuten in de oven.

4

Verdeel de salade over de borden. Leg de geitenkaas met walnoten erop. Serveer met de cranberrychutney.