Parelcouscoussalade met harissa en pistachenoten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Parelcouscoussalade met harissa en pistachenoten

Parelcouscoussalade met harissa en pistachenoten

Bijgerecht | met rozijnen, komkommer en tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

De pittige harissa in deze salade gaat goed samen met de frisheid van de groenten en het zoete van de rozijnen. De pistachenoten maken het helemaal af!

Allergenen :
Gluten
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

85 gram

Parelcouscous

(Bevat Gluten Kan bevatten Lupine, Soja, Eieren, Mosterd)

30 gram

Sultana rozijnen

(Kan bevatten Noten, Pinda's, Sesamzaad)

10 gram

Verse bladpeterselie en munt

10 gram

Pistachenoten

(Bevat Noten Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Komkommer

1 stuk(s)

Tomaat

1 zakje(s)

Midden-Oosterse kruidenmix

1 stuk(s)

Biologische limoen

30 gram

Harissa

Zelf toevoegen

350 ml

Groentebouillon

naar smaak

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1172 kJ
Energie (kcal)280 kcal
Vetten5 g
waarvan verzadigd1 g
Koolhydraten48 g
waarvan suikers17 g
Vezels3 g
Eiwitten8 g
Zout3 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.