Parelcouscoussalade met harissa en pistachenoten
Parelcouscoussalade met harissa en pistachenoten

Parelcouscoussalade met harissa en pistachenoten

Bijgerecht | met rozijnen, komkommer en tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

De pittige harissa in deze salade gaat goed samen met de frisheid van de groenten en het zoete van de rozijnen. De pistachenoten maken het helemaal af!

Allergens:
Gluten
Tree nuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

85 g

Parelcouscous

(Contains Gluten May be present Lupin, Soy, Egg, Mustard)

30 g

Sultana rozijnen

(May be present Tree nuts, Peanuts, Sesame)

10 g

Verse bladpeterselie en munt

10 g

Pistachenoten

(Contains Tree nuts May be present Peanuts, Sesame)

1 unit

Komkommer

1 unit

Tomaat

1 sachet(s)

Midden-Oosterse kruidenmix

1 unit

Biologische limoen

30 g

Harissa

Not included in your delivery

350 milliliters

Groentebouillon

to taste

Extra vierge olijfolie

Nutrition Values

Energy (kJ)1172 kJ
Calories280 kcal
Fat5 g
Saturated Fat1 g
Carbohydrate48 g
Sugar17 g
Dietary Fiber3 g
Protein8 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.