Pizza diavola
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pizza diavola

Pizza diavola

2 porties | met salami, rode peper en mozzarella

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Labels:
Recept
Allergenen :
Gluten
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Pizzabodem

(Bevat Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Melk (inclusief lactose))

200 gram

Passata

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

1 stuk(s)

Rode peper

6 plak(ken)

Salami

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Geraspte Italiaanse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4037 kJ
Energie (kcal)965 kcal
Vetten44.2 g
waarvan verzadigd18.1 g
Koolhydraten94.8 g
waarvan suikers9.8 g
Vezels6.4 g
Eiwitten42.8 g
Zout4.2 g

Benodigdheden

Kleine kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
  • Halveer de salami.
  • Snijd de rode peper (let op: pittig! Gebruik naar smaak) in ringetjes.
2
  • Leg de pizzabodems op een bakplaat met bakpapier. 
  • Besmeer met de tomatensaus.
  • Scheur de mozzarella in kleine stukken.
  • Verdeel de mozzarella, rode peper en salami over de pizza's. Strooi de geraspte kaas erover.
3
  • Bak de pizza's 15 - 20 minuten in de oven.
4
  • Verdeel de pizza's over de borden.