Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Waan je even in Italië met onze snelle pizzarecepten! Deze pizza met Coppa di Parma maak je helemaal af met olijfolie met truffel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Pizzadeeg
(Bevat Gluten, Tarwe, Spelt Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
200 gram
Passata
1 zakje(s)
Italiaanse kruiden
2 bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
8 ml
Extra vierge olijfolie met truffelaroma
40 gram
Rucola en veldsla
40 gram
Serranoham
¼ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout. Meng in een saladekom de rucola met de extra vierge olijfolie en de zwarte balsamicoazijn.
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza en beleg met de mozzarella. Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven.
Snijd de pizza in stukken en verdeel over de borden. Besprenkel met de extra vierge olijfolie met truffel. Verdeel de rucola en serranoham over de pizza's.