Pizza met serranoham
Pizza met serranoham

Pizza met serranoham

2 porties | met mozzarella en rucola

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Waan je even in Italië met onze snelle pizzarecepten! Deze pizza met Coppa di Parma maak je helemaal af met olijfolie met truffel.

Tags:
Recipe
Allergens:
Gluten
Wheat
Spelt
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Pizza dough

(Contains Gluten, Wheat, Spelt May be present Milk)

200 g

Passata

1 sachet(s)

Italian seasoning

2 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

8 milliliters

Truffle-style extra virgin olive oil

40 g

Arugula & lamb's lettuce

40 g

Serrano ham

Not included in your delivery

¼ tablespoon

Balsamic vinegar

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

Nutrition Values

Calories1217 kcal
Energy (kJ)5092 kJ
Fat44.5 g
Saturated Fat20.1 g
Carbohydrate130.3 g
Sugar11.2 g
Dietary Fiber15.7 g
Protein60.5 g
Salt5.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Salad Bowl
Small Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout. Meng in een saladekom de rucola met de extra vierge olijfolie en de zwarte balsamicoazijn.

3

Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza en beleg met de mozzarella. Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven.

4

Snijd de pizza in stukken en verdeel over de borden. Besprenkel met de extra vierge olijfolie met truffel. Verdeel de rucola en serranoham over de pizza's.