Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Waan je even in Italië met onze snelle pizzarecepten! Deze pizza met Coppa di Parma maak je helemaal af met olijfolie met truffel.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Pizza dough
(Contains Gluten, Wheat, Spelt May be present Milk)
200 g
Passata
1 sachet(s)
Italian seasoning
2 bulb(s)
Mozzarella
(Contains Milk)
8 milliliters
Truffle-style extra virgin olive oil
40 g
Arugula & lamb's lettuce
40 g
Serrano ham
¼ tablespoon
Balsamic vinegar
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout. Meng in een saladekom de rucola met de extra vierge olijfolie en de zwarte balsamicoazijn.
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza en beleg met de mozzarella. Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven.
Snijd de pizza in stukken en verdeel over de borden. Besprenkel met de extra vierge olijfolie met truffel. Verdeel de rucola en serranoham over de pizza's.