Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Vrij vertaald betekent salsiccia "worstjes" in het Italiaans. Voor onze versie maak je deze pizza met kruidige boerenworst als topping.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Pizzadeeg
(Bevat Gluten, Tarwe, Spelt Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Varkensboerenworst
200 gram
Passata
10 gram
Verse basilicum en oregano
1 bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Ui
1 snufje
Chilivlokken
naar smaak
Peper en zout
1 el
Extra vierge olijfolie
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Snijd het vel van de worst open en knijp het vlees uit het vel. Verdeel het worstvlees in kleine stukken.
Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza. Beleg de pizza met de rode ui, het worstvlees, de oregano en de mozzarella. Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie en een mespuntje chilivlokken (zie Tip). Breng op smaak met peper en zout.
Tip: Let op: de chilivlokken zijn erg pittig!
Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven. Verdeel de pizza's over de borden.