Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Vrij vertaald betekent salsiccia "worstjes" in het Italiaans. Voor onze versie maak je deze pizza met kruidige boerenworst als topping.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Pizza dough
(Contains Gluten, Wheat, Spelt May be present Milk)
2 piece
Farmer's sausage
200 g
Passata
10 g
Fresh basil & oregano
1 bulb(s)
Mozzarella
(Contains Milk)
1 piece
Red onion
1 pinch
Chili flakes
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Snijd het vel van de worst open en knijp het vlees uit het vel. Verdeel het worstvlees in kleine stukken.
Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza. Beleg de pizza met de rode ui, het worstvlees, de oregano en de mozzarella. Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie en een mespuntje chilivlokken (zie Tip). Breng op smaak met peper en zout.
Tip: Let op: de chilivlokken zijn erg pittig!
Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven. Verdeel de pizza's over de borden.