Pizza salsiccia
Pizza salsiccia

Pizza salsiccia

2 porties | met boerenworst, mozzarella en verse oregano

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Vrij vertaald betekent salsiccia "worstjes" in het Italiaans. Voor onze versie maak je deze pizza met kruidige boerenworst als topping.

Tags:
Recipe
Allergens:
Gluten
Wheat
Spelt
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Pizza dough

(Contains Gluten, Wheat, Spelt May be present Milk)

2 piece

Farmer's sausage

200 g

Passata

10 g

Fresh basil & oregano

1 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

1 piece

Red onion

1 pinch

Chili flakes

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

1 tablespoon

Extra virgin olive oil

Nutrition Values

Calories1299 kcal
Energy (kJ)5435 kJ
Fat53 g
Saturated Fat20 g
Carbohydrate133 g
Sugar13 g
Dietary Fiber16.2 g
Protein58 g
Salt5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Snijd het vel van de worst open en knijp het vlees uit het vel. Verdeel het worstvlees in kleine stukken.

3

Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza. Beleg de pizza met de rode ui, het worstvlees, de oregano en de mozzarella. Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie en een mespuntje chilivlokken (zie Tip). Breng op smaak met peper en zout.

Tip: Let op: de chilivlokken zijn erg pittig!

4

Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven. Verdeel de pizza's over de borden.