Premium BBQ box | Côte de bœuf, varkenshaassaté, hamburger en zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Premium BBQ box | Côte de bœuf, varkenshaassaté, hamburger en zalm

Premium BBQ box | Côte de bœuf, varkenshaassaté, hamburger en zalm

4 personen | met gegrilde asperges, hasselback-aardappelen en meer

Lekker uitpakken dit barbecueseizoen? Met onze Premium BBQ box geniet je van topkwaliteit vlees en vis en speciale bijgerechten. Van côte de boeuf, hamburger en zalm tot gegrilde groenten, hasselback aardappeltjes en stokbrood - maak je klaar voor een avondje eersteklas barbecueën!

Labels:
Recept
Allergenen :
Pinda's
Soja
Gluten
Tarwe
Vis
Mosterd
Melk (inclusief lactose)
Walnoten
Amandelnoten
Gerst
Rogge
Eieren
Sesamzaad
Lupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd1 uur 10 minuten
oventijd30 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

500 gram

Côte de bœuf

1 zakje(s)

Mexicaanse kruiden

4 stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Limoen

20 gram

Verse bladpeterselie, koriander en oregano

300 gram

Varkenshaaspuntjes

1 stuk(s)

Pindasaus

(Bevat Pinda's, Soja, Gluten, Tarwe)

40 ml

Ketjap manis

(Bevat Soja, Tarwe)

6 spies(jes)

Spies

120 gram

Zalmfilet

(Bevat Vis)

20 gram

Verse bladpeterselie en bieslook

50 gram

Gesneden augurken

4 stuk(s)

Meatier-burger

(Bevat Mosterd Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)

100 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

120 gram

Rucola en veldsla

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

40 gram

Walnootstukjes

(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

100 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Handsinaasappel

250 gram

Groene asperges

3 stuk(s)

Rode puntpaprika

20 gram

Amandelschaafsel

(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

750 gram

Aardappelen

10 gram

Verse tijm

(Kan bevatten Selderij)

1 stuk(s)

Baguette

(Bevat Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Noten, Sesamzaad)

120 gram

Whiskeysaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

1 stuk(s)

Sjalot

1 stuk(s)

Groene peper

4 stuk(s)

Hamburgerbol met sesam

(Bevat Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Lupine, Tarwe Kan bevatten Noten, Eieren, Gluten)

1 stuk(s)

Rode peper

2 stuk(s)

Tomaat

125 gram

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 tl

Mosterd

2 tl

Wittewijnazijn

½ el

Zwarte balsamicoazijn

4 el

Extra vierge olijfolie

2 el

Zonnebloemolie

3 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)4680 kcal
Energie (kJ)19583 kJ
Vetten272.3 g
waarvan verzadigd94.4 g
Koolhydraten306.1 g
waarvan suikers72.3 g
Vezels40.4 g
Eiwitten224.2 g
Zout16.1 g

Benodigdheden

Kom
Aluminiumfolie
Kleine kom
Saladekom
Steelpan

Instructies

Marineren
1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Meng in een kom de côte de bœuf met 1 el olijfolie en de Mexicaanse kruidenmix. 
  • Snijd de rode peper en 2 knoflooktenen fijn. Meng in een andere kom de varkenshaaspuntjes met 20 ml ketjap, 1 el zonnebloemolie en de helft van de knoflook en rode peper. Herhaal dit voor de zalm. 
  • Rijg de varkenshaas aan de spiezen.
  • Dek alles af met aluminiumfolie en laat in de koelkast marineren tot gebruik.
Kruidenboter en chimichurri maken
2
  • Snijd de bieslook en bladpeterselie fijn en meng in een kleine kom met de roomboter, peper en zout.
  • Pers 2 knoflooktenen of snijd fijn. Verwijder de zaadlijsten van de groene peper. Snijd de sjalot, groene peper, bladpeterselie, oregano en koriander zeer fijn. Pers de limoen uit boven een kleine kom. Meng in de kleine kom de knoflook, sjalot, groene peper, bladpeterselie, oregano, koriander en het limoensap met 2 el extra vierge olijfolie, 1/2 el zwarte balsamicoazijn, peper en zout.
  • Bak de baguette 5 - 6 minuten in de oven.
Salade maken
3
  • Snijd de komkommer in blokjes. Verkruimel de feta.
  • Snijd met een scherp mes eerst de schil van de sinaasappel. Snijd vervolgens het vruchtvlees langs de velletjes los. 
  • Meng in een saladekom de slamix, komkommer en sinaasappel met 2 el extra vierge olijfolie, 2 tl wittewijnazijn, 1 tl mosterd, peper en zout.
  • Garneer de salade met walnootstukjes en de helft van de feta.
Groenten bereiden
4
  • Was de aardappelen en snijd ze in de breedte in hele dunne plakjes, zonder de plakjes helemaal los te snijden (zie Tip). 
  • Voeg de aardappelen toe aan een kom en besprenkel met 2 el olijfolie, peper en zout.
  • Ris de tijmblaadjes los boven de kom en meng goed. Wikkel elke hasselback-aardappel individueel in aluminiumfolie. 
  • Snijd de tomaat in dunne plakken en de paprika in kwarten. Verwijder de harde onderkant van de asperges, dit is ongeveer 2 cm.

Tip: Leg de aardappel tussen de stelen van 2 pollepels en snijd de aardappel tot aan de pollepel. Zo voorkom je dat je door de aardappel heen snijdt.

Barbecueën
5
  • Zorg dat de barbecue goed op temperatuur is en de gril is ingevet.
  • Vind de baktijden in de tabel. Keer alles regelmatig om zodat het rondom gaar wordt.
Hasselback-aardappelen 35 - 40 minuten
Asperges & paprika 10 - 15 minuten
Hamburgers 4 - 5 minuten per kant
Varkenshaassaté 5 - 7 minuten
Zalmfilet 3 - 5 minuten
Côte de bœuf 2 - 3 minuten per kant
Kaas op de hamburgers 1 minuut op het eind
Serveren
6
  • Verwarm de satésaus in 3 - 4 minuten in een steelpan op laag vuur. Serveer bij de varkenshaassaté.
  • Besprenkel de côte de bœuf met de chimmichurri.
  • Leg de hamburgers op de broodjes en beleg met augurk, tomaat en whiskeysaus. 
  • Garneer de gegrilde groenten met de overige feta en het amandelschaafsel. 
  • Serveer met de aardappelen, zalm, baguette, zelfgemaakte kruidenboter en de salade.