topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled chicken sandwich

Pulled chicken sandwich

2 porties | met BBQ-saus en koolsalade

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Pulled chicken en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke sandwich!

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Soja
Tarwe
Sulfiet
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)

200 gram

Rodekool, wittekool en wortel

100 gram

Barbecuesaus

(Bevat Sulfiet, Mosterd)

1 stuk(s)

Ui

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

200 gram

Pulled chicken

Zelf toevoegen

2 tl

Extra vierge olijfolie

1 el

Zonnebloemolie

4 tl

Mosterd

2 tl

Wittewijnazijn

½ el

Bruine basterdsuiker

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3091 kJ
Energie (kcal)739 kcal
Vetten41.5 g
waarvan verzadigd7.1 g
Koolhydraten59.4 g
waarvan suikers22.1 g
Vezels7.5 g
Eiwitten28.5 g
Zout3.1 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de ui in halve ringen.
2
  • Haal de pulled chicken uit de verpakking en verdeel met behulp van 2 vorken in kleine stukken.
  • Verhit 1 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de uienringen 2 - 3 minuten.
  • Voeg de pulled chicken toe en verwarm roerend 1 - 2 minuten. Voeg de barbecuesaus, 1/2 el bruine basterdsuiker en 2 tl mosterd toe en roer 1 minuut door.
  • Bak ondertussen de briochebroodjes 2 - 3 minuten in de oven.
3
  • Meng in een saladekom de mayonaise, 2 tl wittewijnazijn, 2 tl extra vierge olijfolie en 2 tl mosterd tot een dressing.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Meng de rodekool en wortel door de dressing.
4
  • Snijd de briochebroodjes open en beleg met de koolsalade en pulled chicken.
  • Serveer warm.