Pulled chicken tortilla's
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled chicken tortilla's

Pulled chicken tortilla's

2 porties | met avocadodip, tomaat en mais

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Perfect voor elk moment van de dag: tortilla's met pulled chicken. Samen met de avocadodip, groenten en kaas maak je er een smakelijk geheel van!

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

200 gram

Pulled chicken

80 gram

Avocadodip

1 zakje(s)

Mexicaanse kruiden

70 gram

Mais in blik

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe)

1 stuk(s)

Tomaat

25 gram

Geraspte oude Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

2 tl

Bruine basterdsuiker

2 tl

Mosterd

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)628 kcal
Energie (kJ)2626 kJ
Vetten30.5 g
waarvan verzadigd8.4 g
Koolhydraten55.7 g
waarvan suikers10.7 g
Vezels5.2 g
Eiwitten30.9 g
Zout3.3 g

Benodigdheden

Koekenpan
Aluminiumfolie

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de tomaat in blokjes.

2

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de pulled chicken en Mexicaanse kruiden toe en bak 1 - 2 minuten. Voeg vervolgens de mosterd en bruine suiker toe en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.

3

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.

4

Verdeel de tomaat en mais over de tortilla's en leg de pulled chicken erop. Garneer met de avocadodip en de geraspte kaas.