Pulled chicken tortilla's
Pulled chicken tortilla's

Pulled chicken tortilla's

2 porties | met avocadodip, tomaat en mais

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Perfect voor elk moment van de dag: tortilla's met pulled chicken. Samen met de avocadodip, groenten en kaas maak je er een smakelijk geheel van!

Tags:
Recipe
Allergens:
Wheat
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

200 g

Pulled chicken

80 g

Avocado dip

1 sachet(s)

Mexican-style spices

70 g

Corn

4 piece

Flour tortillas

(Contains Wheat)

1 piece

Tomato

25 g

Grated aged Gouda

(Contains Milk)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olive oil

2 teaspoon

Brown sugar

2 teaspoon

Mustard

Nutrition Values

Calories628 kcal
Energy (kJ)2626 kJ
Fat30.5 g
Saturated Fat8.4 g
Carbohydrate55.7 g
Sugar10.7 g
Dietary Fiber5.2 g
Protein30.9 g
Salt3.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Aluminum Foil

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de tomaat in blokjes.

2

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de pulled chicken en Mexicaanse kruiden toe en bak 1 - 2 minuten. Voeg vervolgens de mosterd en bruine suiker toe en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.

3

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.

4

Verdeel de tomaat en mais over de tortilla's en leg de pulled chicken erop. Garneer met de avocadodip en de geraspte kaas.