Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Perfect voor elk moment van de dag: tortilla's met pulled chicken. Samen met de avocadodip, groenten en kaas maak je er een smakelijk geheel van!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Pulled chicken
80 g
Avocado dip
1 sachet(s)
Mexican-style spices
70 g
Corn
4 piece
Flour tortillas
(Contains Wheat)
1 piece
Tomato
25 g
Grated aged Gouda
(Contains Milk)
½ tablespoon
Olive oil
2 teaspoon
Brown sugar
2 teaspoon
Mustard
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de tomaat in blokjes.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de pulled chicken en Mexicaanse kruiden toe en bak 1 - 2 minuten. Voeg vervolgens de mosterd en bruine suiker toe en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.
Verdeel de tomaat en mais over de tortilla's en leg de pulled chicken erop. Garneer met de avocadodip en de geraspte kaas.