Ravioli met Napolitana saus met burrata
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli met Napolitana saus met burrata

Ravioli met Napolitana saus met burrata

2 porties | met vers basilicum

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk een lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Allergenen :
Gluten
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

280 gram

Verse ravioli met spinazie en ricotta

(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))

10 gram

Vers basilicum

(Bevat Selderij)

1 stuk(s)

Burrata

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)120 kJ
Energie (kcal)29 kcal
Vetten3 g
waarvan verzadigd0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten0 g
Zout0 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.