Salade met garnalen, avocado en mangochutney
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Salade met garnalen, avocado en mangochutney

Salade met garnalen, avocado en mangochutney

2 porties | met tomaat en zonnebloempitten

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Garnalen, frisse groenten, zoet-zure mangochutney en romige avocado: deze salade heeft het allemaal! Samen vormen ze een gezond en smakelijk geheel - perfect als lunch of tussendoortje.

Labels:
Recept
Allergenen :
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

180 gram

Garnalen

80 gram

Mangochutney

(Bevat Mosterd)

1 stuk(s)

Avocado

2 stuk(s)

Tomaat

8 ml

Olijfolie met citroen

10 gram

Zonnebloempitten

120 gram

Slamix: spinazie, rucola en red chard

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

2 tl

Wittewijnazijn

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)402 kcal
Energie (kJ)1681 kJ
Vetten27 g
waarvan verzadigd3 g
Koolhydraten19 g
waarvan suikers16 g
Vezels7.3 g
Eiwitten17 g
Zout2 g

Benodigdheden

Grillpan of koekenpan
Saladekom

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Verhit de olijfolie in een grill- of koekenpan op middelhoog vuur en bak de garnalen 1 - 2 minuten per kant. Breng goed op smaak met peper en zout.

3

Meng in een saladekom de slamix met de tomaat en de olijfolie met citroen. Voeg 2 tl wittewijnazijn toe en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de salade over de borden. Leg de garnalen erbovenop en garneer met de mangochutney, avocado en zonnebloempitten.