Wraps met gerookte zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wraps met gerookte zalm

Wraps met gerookte zalm

2 porties | met munt en mango-avocadosalsa

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Mosterd
Vis
Eieren
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja)

40 gram

Mangochutney

(Bevat Mosterd)

1 stuk(s)

Avocado

150 gram

Warmgerookte zalmsnippers

(Bevat Vis)

10 gram

Verse munt

(Kan bevatten Selderij)

1 stuk(s)

Little gem

50 gram

Citroenmayo met zwarte peper

(Bevat Eieren, Mosterd, Soja)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2698 kJ
Energie (kcal)645 kcal
Vetten36.4 g
waarvan verzadigd4.6 g
Koolhydraten51.9 g
waarvan suikers9 g
Vezels5.2 g
Eiwitten25 g
Zout1.9 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • Ris de muntblaadjes van de takjes. Snijd de muntblaadjes fijn.
2
  • Meng in een kom de avocadoblokjes, de munt en de mangochutney.
  • Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Meng de zalmvlokken met de citroenmayonaise.
4
  • Verdeel de slablaadjes over de tortilla’s. 
  • Beleg de tortilla's met de zalm en de avocadosalsa.
  • Rol de tortilla’s op (zie Tip). 

Tip: Je kunt de tortilla’s ook in aluminiumfolie wikkelen en meenemen als lunch!