Met de Smoothiebox ontdek je elke week 3 verrassende verse smoothies in verschillende kleuren en smaken. Ontvang alle ingrediënten voor 2 personen en maak in een handomdraai een smoothie(bowl) bomvol vitaminen.
Deze week maak je de:
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Blauwe bessen
250 ml
Kokosmelk
10 gram
Kokosrasp
20 gram
Chiazaad
3 stuk(s)
Mango
50 gram
Spinazie
400 gram
Yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Avocado
2 stuk(s)
Banaan
6 stuk(s)
Handsinaasappel
10 gram
Verse munt
1 stuk(s)
Perzik
2 stuk(s)
Passievrucht
el
Honing [of plantaardig alternatief]
Schil 2 mango's en snijd het vruchtvlees klein. Halveer 2 passievruchten. Mix de mango met 250 ml kokosmelk en 150 g yoghurt Griekse stijl in een blender of hoge kom met staafmixer tot een dikke smoothie. Houd je van zoet? Voeg dan wat honing toe naar smaak. Verdeel de smoothie over diepe borden of kommen. Leg de passievrucht erop. Garneer met het chiazaad, de kokosrasp en de blauwe bessen.
Weeg 250 ml yoghurt Griekse stijl af. Halveer 1 sinaasappel en pers uit boven een kleine kom. Schil de mango en snijd het vruchtvlees klein. Verwijder de pit van de perzik en snijd in blokjes. Halveer de passievrucht en lepel het vruchtvlees eruit. Mix het fruit samen met de yoghurt Griekse stijl en het sinaasappelsap in een blender, of in een hoge kom met een staafmixer, tot een dikke smoothie. Voeg naar smaak wat honing toe. Verdeel de smoothie over twee glazen. Garneer met het lijnzaad.
Pers 5 sinaasappels uit boven een kom. Pel 2 bananen en snijd de banaan in plakjes. Halveer 1 avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken. Ris de blaadjes van de takjes munt. Voeg het sinaasappelsap, de muntblaadjes, avocado, banaan, 50 g spinazie en de honing toe aan een blender of hoge kom. Mix alles met de blender of een staafmixer tot een dikke smoothie. Voeg eventueel wat water of een scheutje melk toe om de smoothie te verdunnen. Verdeel de smoothie over de glazen.