Spinnenwebbrownies met witte chocolade en hazelnoten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinnenwebbrownies met witte chocolade en hazelnoten

Spinnenwebbrownies met witte chocolade en hazelnoten

9 stuks | Bak het zelf met verse ingrediënten

Deze spinnenwebbrownies zijn zó lekker dat het bijna eng is! Ontdek op onze blog nog meer akelige lekkernijen die je zelf kunt maken voor jouw Halloweenfeestje. Als je durft...

Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Soja
Eieren
Pinda's
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd45 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

400 gram

Mix voor chocoladecake

(Bevat Gluten, Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Eieren, Noten, Sesamzaad, Soja)

⅖ stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

50 gram

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 gram

Chocoladedruppels

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja)

60 gram

Stroopwafelkruimels

(Bevat Gluten, Eieren, Pinda's, Noten)

60 gram

Geroosterde hazelnoten

(Bevat Noten Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

120 ml

Water

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1209 kJ
Energie (kcal)289 kcal
Vetten14 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten35 g
waarvan suikers21 g
Vezels2 g
Eiwitten4 g
Zout1 g

Benodigdheden

Bakpapier
Grote kom
Kom
Steelpan

Instructies

Voorbereiden
1

Haal de roomboter uit de koelkast, weeg af en snijd in blokjes. Laat de roomboter op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakblik van 20x20 cm met bakpapier. Hak de geroosterde hazelnoten grof door.

Beslag mixen
2

Mix in een grote kom de cakemix met 120 ml water, de roomboter en 2 eieren tot een egaal beslag. Voeg de stroopwafelkruimels, de hazelnoten en de helft van de witte chocoladedruppels toe en meng goed.

Bakvorm vullen
3

Giet het beslag in het bakblik met bakpapier. Bak de brownie 25 - 30 minuten in de oven. De brownie is klaar wanneer er barstjes in de bovenkant komen. Laat de brownie volledig afkoelen.

Brownie versieren
4

Verhit een laagje water in een steelpan. Plaats een kom op de steelpan en doe de overige witte chocoladedruppels in de kom Laat de chocolade al roerend smelten maar zorg dat het niet te dun wordt. Giet de chocolade in een spuitzakje of diepvrieszakje, knip een heel klein puntje eraf en teken van binnen naar buiten steeds grotere cirkels. Trek vervolgens met een satéprikker of mes van de binnenste cirkel naar buiten toe. Doe dit rondom om zo het spinnenweb te creëren.