Stokbrood met pestodip
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stokbrood met pestodip

Stokbrood met pestodip

2 porties | met crème fraîche en Parmigiano Reggiano

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Perfect voor de lunch, brunch of tussendoor: deze knapperige baguette met een zelfgemaakte dip van groene pesto, parmigiano reggiano en crème fraîche!

Labels:
Recept
Veggie
Allergenen :
Tarwe
Gerst
Rogge
Melk (inclusief lactose)
Cashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

120 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

50 gram

Biologische crème fraîche

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3151 kJ
Energie (kcal)753 kcal
Vetten46.6 g
waarvan verzadigd11.1 g
Koolhydraten66.7 g
waarvan suikers2.6 g
Vezels4.9 g
Eiwitten16.2 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

Rasp
Kleine kom
Kom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Bak de demi-baguette 6 - 8 minuten in de oven.
2
  • Rasp de Parmigiano Reggiano boven een kleine kom.
3
  • Meng in de kom de geraspte kaas met de pesto en de crème fraîche. 
  • Beng op smaak met peper en zout.
4
  • Snijd de demi-baguette in dunne plakjes en serveer met de pesto.