Stokbrood met pestodip
Stokbrood met pestodip

Stokbrood met pestodip

2 porties | met crème fraîche en Parmigiano Reggiano

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Perfect voor de lunch, brunch of tussendoor: deze knapperige baguette met een zelfgemaakte dip van groene pesto, parmigiano reggiano en crème fraîche!

Tags:
Veggie
Recipe
Allergens:
Wheat
Barley
Rye
Milk
Cashews

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

White demi-baguette

(Contains Wheat, Barley, Rye May be present Lupin, Gluten, Tree nuts, Sesame, Milk, Soy)

1 piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Milk)

120 g

Green pesto

(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)

50 g

Organic crème fraîche

(Contains Milk)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3151 kJ
Calories753 kcal
Fat46.6 g
Saturated Fat11.1 g
Carbohydrate66.7 g
Sugar2.6 g
Dietary Fiber4.9 g
Protein16.2 g
Salt2.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Grater
Small Bowl
Bowl

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Bak de demi-baguette 6 - 8 minuten in de oven.
2
  • Rasp de Parmigiano Reggiano boven een kleine kom.
3
  • Meng in de kom de geraspte kaas met de pesto en de crème fraîche. 
  • Beng op smaak met peper en zout.
4
  • Snijd de demi-baguette in dunne plakjes en serveer met de pesto.