Verse bospaddenstoelensoep met biologische demi-baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse bospaddenstoelensoep met biologische demi-baguette

Verse bospaddenstoelensoep met biologische demi-baguette

950 gram | 3 - 4 porties | 185 gram groenten

Een romige soep met onder andere verse (kastanje)champignons, oesterzwammen en eekhoorntjesbrood. Bij de aardse en hartige smaak van deze soep eet je een ambachtelijk gemaakt Frans stokbrood met een harde korst boordevol smaak.

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect voor tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een smaakvolle snelle maaltijd.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten, zonder toegevoegde suikers en met 185 gram groenten.

Labels:
Opwarmen
Allergenen :
Tarwe
Gerst
Rogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

950 gram

Bospaddenstoelensoep

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)300 kcal
Energie (kJ)1256 kJ
Vetten2.8 g
waarvan verzadigd0.5 g
Koolhydraten56.4 g
waarvan suikers1 g
Vezels3.9 g
Eiwitten10.5 g
Zout1.3 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 5 tot 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.