Verse bospaddenstoelensoep met biologische demi-baguette
Verse bospaddenstoelensoep met biologische demi-baguette

Verse bospaddenstoelensoep met biologische demi-baguette

950 gram | 3 - 4 porties | 185 gram groenten

Een romige soep met onder andere verse (kastanje)champignons, oesterzwammen en eekhoorntjesbrood. Bij de aardse en hartige smaak van deze soep eet je een ambachtelijk gemaakt Frans stokbrood met een harde korst boordevol smaak.

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect voor tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een smaakvolle snelle maaltijd.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten, zonder toegevoegde suikers en met 185 gram groenten.

Tags:
Ready to Heat
Allergens:
Wheat
Barley
Rye

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

950 g

Wild mushroom soup

2 piece

White demi-baguette

(Contains Wheat, Barley, Rye May be present Lupin, Gluten, Tree nuts, Sesame, Milk, Soy)

Nutrition Values

Calories300 kcal
Energy (kJ)1256 kJ
Fat2.8 g
Saturated Fat0.5 g
Carbohydrate56.4 g
Sugar1 g
Dietary Fiber3.9 g
Protein10.5 g
Salt1.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 5 tot 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.