Visburger op brioche met ravigotesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Visburger op brioche met ravigotesaus

Visburger op brioche met ravigotesaus

2 porties | met slamix, komkommer en rode ui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze burger met een knapperige visschnitzel en brioche is altijd een goed idee! De ingelegde rode ui zorgt voor nog wat extra pit.

Allergenen :
Eieren
Gluten
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Mosterd
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Eieren, Gluten, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Soja, Gluten, Noten, Sesamzaad)

80 gram

Ravigotesaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

40 gram

Veldsla

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

2 stuk(s)

Meerzadenvisschnitzel

(Bevat Vis)

1 stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

2 tl

Wittewijnazijn

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2266 kJ
Energie (kcal)542 kcal
Vetten28.07 g
waarvan verzadigd5.3 g
Koolhydraten52.61 g
waarvan suikers10.9 g
Vezels4.85 g
Eiwitten17.06 g
Zout2.3 g

Benodigdheden

Kleine kom
Koekenpan

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de visschnitzel 2 - 3 minuten per kant.

3

Snijd het briochebroodje open en grill de snijkanten van de gehalveerde brioche 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.

4

Besmeer de binnenkant van het briochebroodje met ravigotesaus. Leg de visschnitzel op de onderste helft van het broodje, gevolgd door de komkommer. Verdeel de slamix en de rode ui erover en maak af met de bovenkant van het broodje.