Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze burger met een knapperige visschnitzel en brioche is altijd een goed idee! De ingelegde rode ui zorgt voor nog wat extra pit.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat Eieren, Gluten, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Soja, Gluten, Noten, Sesamzaad)
80 gram
Ravigotesaus
(Bevat Mosterd, Eieren)
40 gram
Veldsla
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
2 stuk(s)
Meerzadenvisschnitzel
(Bevat Vis)
1 stuk(s)
Ui
naar smaak
Peper en zout
2 tl
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de visschnitzel 2 - 3 minuten per kant.
Snijd het briochebroodje open en grill de snijkanten van de gehalveerde brioche 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.
Besmeer de binnenkant van het briochebroodje met ravigotesaus. Leg de visschnitzel op de onderste helft van het broodje, gevolgd door de komkommer. Verdeel de slamix en de rode ui erover en maak af met de bovenkant van het broodje.