Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze burger met een knapperige visschnitzel en brioche is altijd een goed idee! De ingelegde rode ui zorgt voor nog wat extra pit.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Brioche bun
(Contains Egg, Gluten, Wheat, Milk May be present Soy, Gluten, Tree nuts, Sesame)
80 g
Ravigote sauce
(Contains Mustard, Egg)
40 g
Lamb's lettuce
1 unit
[Persian] cucumber
2 unit
Multigrain fish schnitzel
(Contains Fish)
1 unit
Red onion
to taste
Salt and pepper
2 teaspoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Sunflower oil
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de visschnitzel 2 - 3 minuten per kant.
Snijd het briochebroodje open en grill de snijkanten van de gehalveerde brioche 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.
Besmeer de binnenkant van het briochebroodje met ravigotesaus. Leg de visschnitzel op de onderste helft van het broodje, gevolgd door de komkommer. Verdeel de slamix en de rode ui erover en maak af met de bovenkant van het broodje.