Visburger op brioche met ravigotesaus
Visburger op brioche met ravigotesaus

Visburger op brioche met ravigotesaus

2 porties | met slamix, komkommer en rode ui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze burger met een knapperige visschnitzel en brioche is altijd een goed idee! De ingelegde rode ui zorgt voor nog wat extra pit.

Allergens:
Egg
Gluten
Wheat
Milk
Mustard
Fish

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 unit

Brioche bun

(Contains Egg, Gluten, Wheat, Milk May be present Soy, Gluten, Tree nuts, Sesame)

80 g

Ravigote sauce

(Contains Mustard, Egg)

40 g

Lamb's lettuce

1 unit

[Persian] cucumber

2 unit

Multigrain fish schnitzel

(Contains Fish)

1 unit

Red onion

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

2 teaspoon

White wine vinegar

½ tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Energy (kJ)2266 kJ
Calories542 kcal
Fat28.07 g
Saturated Fat5.3 g
Carbohydrate52.61 g
Sugar10.9 g
Dietary Fiber4.85 g
Protein17.06 g
Salt2.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de visschnitzel 2 - 3 minuten per kant.

3

Snijd het briochebroodje open en grill de snijkanten van de gehalveerde brioche 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.

4

Besmeer de binnenkant van het briochebroodje met ravigotesaus. Leg de visschnitzel op de onderste helft van het broodje, gevolgd door de komkommer. Verdeel de slamix en de rode ui erover en maak af met de bovenkant van het broodje.