Zalmcarpaccio met zelfgemaakte kruidenolie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Zalmcarpaccio met zelfgemaakte kruidenolie

Zalmcarpaccio met zelfgemaakte kruidenolie

Voorgerecht | 2 porties | Kappertjes & ingelegde rode ui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Zoals deze zelfgemaakte carpaccio van koudgerookte zalm. Perfect als voorgerecht van een feestelijk diner!

Allergenen :
Vis
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis, Melk (inclusief lactose))

20 gram

Kappertjes

1 stuk(s)

Rode ui

10 gram

Verse krulpeterselie & munt

1 stuk(s)

Biologische citroen

40 gram

Veldsla, rucola en frisee

1 stuk(s)

Komkommer

Zelf toevoegen

2 el

Olijfolie

2 el

Extra vierge olijfolie

2 tl

Suiker

2 tl

Zout

2 tl

Rodewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1678 kJ
Energie (kcal)401 kcal
Vetten31 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten12 g
waarvan suikers10 g
Vezels3 g
Eiwitten15 g
Zout6 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.