Meergranenvisburger met ravigotesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meergranenvisburger met ravigotesaus

Meergranenvisburger met ravigotesaus

met geroosterde wortel en pastinaak

Wist je dat een verse tomaat voor 95% uit water bestaat?

Labels:
Familie
Allergenen :
Vis
Tarwe
Spelt
Mosterd
Eieren
Sesamzaad
Soja
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd40 minuten
oventijd25 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Meergranenvisburger

(Bevat Vis, Tarwe, Spelt)

1 stuk(s)

Wortel

½ zakje(s)

Midden-Oosterse kruidenmix

½ stuk(s)

Tomaat

40 gram

Ravigotesaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

25 gram

Radicchio en ijsbergsla

1 stuk(s)

Hamburgerbol met sesam

(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Noten, Gluten)

½ stuk(s)

Pastinaak

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

1.5 el

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3594 kJ
Energie (kcal)859 kcal
Vetten46 g
waarvan verzadigd15.4 g
Koolhydraten78.8 g
waarvan suikers19.6 g
Vezels11.7 g
Eiwitten27.7 g
Zout3.1 g

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier
Keukenpapier
Koekenpan

Instructies

Wortels roosteren
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Was of schil de wortel en pastinaak en snijd in frieten van 1 cm dik.
  • Dep de wortel en pastinaak droog met keukenpapier.
  • Meng in een kom de wortel en pastinaak met de Midden-Oosterse kruiden en de zonnebloemolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de wortel en pastinaak over met bakplaat met bakpapier en bak 30 - 35 minuten in de oven, of tot ze gelijkmatig bruin zijn.
Snijden
2
  • Snijd de tomaat in plakjes.
  • Bak de hamburgerbol de laatste 6 - 8 minuten mee met de groentefriet in de oven.
Visburger bakken
3
  • Verhit 1 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak, zodra de roomboter goed heet is, de visburger 3 minuten per kant. De visburger is klaar als hij een goudbruin korstje heeft.
Serveren
4
  • Snijd de hamburgerbol open en besmeer met wat ravigotesaus.
  • Beleg vervolgens met de sla, de tomaat en de visburger.
  • Serveer de groentefriet en de overige ravigotesaus ernaast.