Meergranenvisburger met ravigotesaus
Meergranenvisburger met ravigotesaus

Meergranenvisburger met ravigotesaus

met geroosterde wortel en pastinaak

Wist je dat een verse tomaat voor 95% uit water bestaat?

Tags:
Family
Allergens:
Fish
Wheat
Spelt
Mustard
Egg
Sesame
Soy
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time40 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 piece

Multigrain fish burger

(Contains Fish, Wheat, Spelt)

1 piece

Carrot

½ sachet(s)

Middle Eastern spice mix

½ piece

Tomato

40 g

Ravigote sauce

(Contains Mustard, Egg)

25 g

Radicchio & iceberg lettuce

1 piece

Hamburger bun with sesame seeds

(Contains Sesame, Soy, Wheat, Milk May be present Tree nuts, Gluten)

½ piece

Parsnip

Not included in your delivery

½ tablespoon

Sunflower oil

1.5 tablespoon

[Plant-based] butter

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3594 kJ
Calories859 kcal
Fat46 g
Saturated Fat15.4 g
Carbohydrate78.8 g
Sugar19.6 g
Dietary Fiber11.7 g
Protein27.7 g
Salt3.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Baking Sheet with Baking Paper
Paper Towel
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Wortels roosteren
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Was of schil de wortel en pastinaak en snijd in frieten van 1 cm dik.
  • Dep de wortel en pastinaak droog met keukenpapier.
  • Meng in een kom de wortel en pastinaak met de Midden-Oosterse kruiden en de zonnebloemolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de wortel en pastinaak over met bakplaat met bakpapier en bak 30 - 35 minuten in de oven, of tot ze gelijkmatig bruin zijn.
Snijden
2
  • Snijd de tomaat in plakjes.
  • Bak de hamburgerbol de laatste 6 - 8 minuten mee met de groentefriet in de oven.
Visburger bakken
3
  • Verhit 1 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak, zodra de roomboter goed heet is, de visburger 3 minuten per kant. De visburger is klaar als hij een goudbruin korstje heeft.
Serveren
4
  • Snijd de hamburgerbol open en besmeer met wat ravigotesaus.
  • Beleg vervolgens met de sla, de tomaat en de visburger.
  • Serveer de groentefriet en de overige ravigotesaus ernaast.