Wist je dat kabeljauw in zoutwater zwemt en behoort tot de magere vissoorten? Deze filet is laag in vet en hoog in eiwit!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Wortel
100 gram
Broccoli
½ zakje(s)
Gele currykruiden
90 ml
Kokosmelk
5 ml
Vissaus
(Bevat Vis)
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
⅓ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat Vis)
1 el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de vissaus toe. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer toevoegen.
Tip: Is de curry nog te waterig? Laat dan, zonder deksel, nog 5 minuten stoven.