Je geeft de garnalen extra crunch met panko - een soort paneermeel uit Japan met een extra grote korrel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
80 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
25 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
1.5 stuk(s)
Tomaat
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat Tarwe)
100 gram
Rodekool, wittekool en wortel
½ stuk(s)
Appel
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Bak de achtergebleven panko mee, en gebruik dit bij het serveren als topping.
Weetje: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten, en daarnaast niet alleen rijk zijn aan eiwitten, maar ook aan calcium?