Mini-tortilla's met krokante garnalen en venkel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mini-tortilla's met krokante garnalen en venkel

Mini-tortilla's met krokante garnalen en venkel

met dubbele portie garnalen

.

Allergenen :
Schaaldieren
Gluten
Tarwe
Eieren
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

180 gram

Garnalen

(Bevat Schaaldieren)

25 gram

Panko paneermeel

(Bevat Gluten, Tarwe)

¼ stuk(s)

Venkel

50 gram

Rodekool en wortel

(Kan bevatten Selderij)

30 gram

Mayonaise

(Bevat Eieren, Mosterd)

¼ stuk(s)

Limoen

1 stuk(s)

Tomaat

3 stuk(s)

Mini-tortilla's

(Bevat Gluten)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

½ el

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3458 kJ
Energie (kcal)827 kcal
Vetten39 g
waarvan verzadigd5.1 g
Koolhydraten76 g
waarvan suikers10 g
Vezels8 g
Eiwitten38 g
Zout2.9 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan
Keukenpapier
Saladekom

Instructies

.
1

• Dep de garnalen droog met keukenpapier. Meng ze in een kom met 1/2 el zonnebloemolie per persoon, peper en zout. Voeg de panko toe en meng goed, tot de garnalen bedekt zijn met een laagje panko. • Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de garnalen 4 – 6 minuten, of tot ze goudbruin zijn.

.
2

• Halveer de venkel, snijd in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in dunne reepjes. Bewaar het eventuele venkelloof. • Meng in een saladekom de rode kool en wortel met de venkel, mayonaise en 1/2 el witte balsamicoazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

.
3

• Snijd de limoen in partjes.Snijd de tomaat in kleine blokjes.

.
4

• Verdeel de salade over de tortilla's. • Leg de garnalen erop en verdeel de tomatenblokjes erover. • Gebruik het venkelloof als garnering en serveer de limoenpartjes erbij.