Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Nectarine
125 gram
Aardbeien
¼ stuk(s)
Limoen
40 gram
Roomkaas
1 roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
5 gram
Amandelschaafsel
5 gram
Verse munt
1 el
Suiker
Verwarm de oven voor op 180 graden.Snijd de nectarine in dunne parten en snijd de aardbeien in plakjes.Rasp met een fijne rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit.Meng de roomkaas met per persoon 1 el suiker, 1/4 tl limoenrasp en 1/2 tl limoensap.
Snijd van het bladerdeeg per persoon één hart en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Verspreid het roomkaasmengsel over het bladerdeeg, zorg dat je de randen vrij houdt.Verdeel het fruit over de roomkaas en bak de harten 20 - 25 minuten in de oven.Strooi na 15 minuten het amandelschaafsel over het fruit en bak mee.
Ris de blaadjes munt van de takjes en snijd fijn.
Serveer de taartjes en garneer met de munt. Fijne moederdag!