Moederdagtaartjes met aardbeien en nectarines
Moederdagtaartjes met aardbeien en nectarines

Moederdagtaartjes met aardbeien en nectarines

voor de allerliefste moeders!

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Tags:
Veggie
Allergens:
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time35 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 piece

Nectarine

125 g

Strawberries

¼ piece

Lime

40 g

Cream cheese

1 roll(s)

Puff pastry

(Contains Wheat May be present Milk)

5 g

Shaved almonds

5 g

Fresh mint

Not included in your delivery

1 tablespoon

Sugar

Nutrition Values

Calories283 kcal
Energy (kJ)1184 kJ
Fat17 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate26 g
Sugar24 g
Dietary Fiber4.6 g
Protein6 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Grater
Parchment Paper
Baking Sheet

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.Snijd de nectarine in dunne parten en snijd de aardbeien in plakjes.Rasp met een fijne rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit.Meng de roomkaas met per persoon 1 el suiker, 1/4 tl limoenrasp en 1/2 tl limoensap.

Taart maken
2

Snijd van het bladerdeeg per persoon één hart en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Verspreid het roomkaasmengsel over het bladerdeeg, zorg dat je de randen vrij houdt.Verdeel het fruit over de roomkaas en bak de harten 20 - 25 minuten in de oven.Strooi na 15 minuten het amandelschaafsel over het fruit en bak mee.

Garnering snijden
3

Ris de blaadjes munt van de takjes en snijd fijn.

Serveren
4

Serveer de taartjes en garneer met de munt. Fijne moederdag!