In dit recept gebruik je een naanbrood als bodem voor je pizza. Omdat het naanbrood al gaar is, hoeft het maar kort in de oven. Dat scheelt jou weer tijd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Naanbrood
(Bevat Tarwe)
15 gram
Geraspte belegen kaas
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Courgette
20 gram
Rucola en veldsla
25 gram
Biologische zure room
65 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Ui
1 el
Olijfolie
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Gebruik eventueel een mes om het laatste kleine stuk in dunne linten te snijden.
Tip: Door (soms) je stukje vlees te laten liggen, help je mee aan het minder zwaar belasten van het milieu. Wist je dat je daar bij dit gerecht niks voor hoeft in te leveren? Elke portie zit namelijk vol ijzer (door de groenten), calcium en vitamine B2 en B12 (door de mozzarella), zonder dat er vlees aan te pas komt!
Tip: Houd je niet van rauwe courgettelinten? Grill ze kort in een grill- of koekenpan.