In dit recept gebruik je een naanbrood als bodem voor je pizza. Omdat het naanbrood al gaar is, hoeft het maar kort in de oven. Dat scheelt jou weer tijd!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Garlic
½ sachet(s)
Italian seasoning
1 piece
Naan bread
(Contains Wheat)
15 g
Grated mature cheese
½ bulb(s)
Mozzarella
(Contains Milk)
½ piece
Courgette
20 g
Arugula & lamb's lettuce
25 g
Organic sour cream
65 g
Red cherry tomatoes
½ piece
Onion
1 tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
White balsamic vinegar
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Gebruik eventueel een mes om het laatste kleine stuk in dunne linten te snijden.
Tip: Door (soms) je stukje vlees te laten liggen, help je mee aan het minder zwaar belasten van het milieu. Wist je dat je daar bij dit gerecht niks voor hoeft in te leveren? Elke portie zit namelijk vol ijzer (door de groenten), calcium en vitamine B2 en B12 (door de mozzarella), zonder dat er vlees aan te pas komt!
Tip: Houd je niet van rauwe courgettelinten? Grill ze kort in een grill- of koekenpan.