Tuna melt naanpizza
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tuna melt naanpizza

Tuna melt naanpizza

met Siciliaanse kruiden, bieslook en tomaat-komkommersalade

Wil je voorkomen dat bieslook bij het snijden door de keuken vliegt? Houd de bieslook dan met één hand in een strakke bundel tegen de snijplank. Met de andere hand hak je het fijn met je mes. Dit zorgt ook voor gelijke stukken.

Labels:
Extra groente
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Naanbrood

(Bevat Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)

25 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1.5 stuk(s)

[Mini-]komkommer

1 stuk(s)

Tomaat

100 gram

Passata

½ zakje(s)

Siciliaanse kruidenmix

½ stuk(s)

Ui

5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

1 blik(ken)

Tonijn in olijfolie

(Bevat Vis)

Zelf toevoegen

½ el

Extra vierge olijfolie

½ el

Wittewijnazijn

1 tl

Suiker

½ tl

Mosterd

¼ el

Olijfolie

½ tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3352 kJ
Energie (kcal)801 kcal
Vetten35.6 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten84.4 g
waarvan suikers18.8 g
Vezels8.6 g
Eiwitten31.4 g
Zout2.9 g

Benodigdheden

Koekenpan
Bakplaat met bakpapier
Grote saladekom

Instructies

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de ui in halve ringen. Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, passata, Siciliaanse kruiden, balsamicoazijn en de helft van de suiker toe. Bak 4 - 5 minuten.
  • Breng op smaak met peper en zout.
Pizza maken
2
  • Bak ondertussen de naanbroden 4 - 5 minuten in de oven op een bakplaat met bakpapier.
  • Laat ondertussen de tonijn uitlekken. 
  • Besmeer de naanbroden met de tomatensaus. Beleg met de tonijn en de helft van de ui.
  • Verdeel de kaas over de naanpizza's en bak 5 - 8 minuten in de oven.
Salade maken
3
  • Snijd ondertussen de komkommer in dunne halve maantjes.
  • Snijd de tomaat in partjes. Snijd de bieslook fijn.
  • Meng in een grote saladekom de wittewijnazijn, extra vierge olijfolie, mosterd en de overige suiker tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Voeg kort voor serveren de komkommer, tomaat en bieslook toe aan de saladekom. Voeg de overige ui toe en meng goed. 
  • Verdeel de naanpizza's over de borden.
  • Serveer met de salade.