Tuna melt naanpizza
Tuna melt naanpizza

Tuna melt naanpizza

met Siciliaanse kruiden, bieslook en tomaat-komkommersalade

Wil je voorkomen dat bieslook bij het snijden door de keuken vliegt? Houd de bieslook dan met één hand in een strakke bundel tegen de snijplank. Met de andere hand hak je het fijn met je mes. Dit zorgt ook voor gelijke stukken.

Tags:
Extra Veggies
Allergens:
Milk
Gluten
Wheat
Fish

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ piece

Garlic

1 piece

Naan bread

(Contains Milk, Gluten, Wheat)

25 g

Grated Gouda

(Contains Milk)

1.5 piece

[Persian] cucumber

1 piece

Tomato

100 g

Passata

½ sachet(s)

Sicilian-style herb mix

½ piece

Onion

5 g

Fresh chives

(May be present Celery)

1 can

Tuna packed in olive oil

(Contains Fish)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

½ tablespoon

White wine vinegar

1 teaspoon

Sugar

½ teaspoon

Mustard

¼ tablespoon

Olive oil

½ teaspoon

Balsamic vinegar

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3352 kJ
Calories801 kcal
Fat35.6 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate84.4 g
Sugar18.8 g
Dietary Fiber8.6 g
Protein31.4 g
Salt2.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Baking Sheet with Baking Paper
Large Salad Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de ui in halve ringen. Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, passata, Siciliaanse kruiden, balsamicoazijn en de helft van de suiker toe. Bak 4 - 5 minuten.
  • Breng op smaak met peper en zout.
Pizza maken
2
  • Bak ondertussen de naanbroden 4 - 5 minuten in de oven op een bakplaat met bakpapier.
  • Laat ondertussen de tonijn uitlekken. 
  • Besmeer de naanbroden met de tomatensaus. Beleg met de tonijn en de helft van de ui.
  • Verdeel de kaas over de naanpizza's en bak 5 - 8 minuten in de oven.
Salade maken
3
  • Snijd ondertussen de komkommer in dunne halve maantjes.
  • Snijd de tomaat in partjes. Snijd de bieslook fijn.
  • Meng in een grote saladekom de wittewijnazijn, extra vierge olijfolie, mosterd en de overige suiker tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Voeg kort voor serveren de komkommer, tomaat en bieslook toe aan de saladekom. Voeg de overige ui toe en meng goed. 
  • Verdeel de naanpizza's over de borden.
  • Serveer met de salade.