Weet jij waarom de cashew eigenlijk geen noot is? Het juiste antwoord vind je op de receptkaart!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Paprika
100 gram
Biefstukreepjes
50 gram
Noedels
(Bevat Gluten)
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Gluten, Soja)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Gluten, Soja)
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat Noten Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad)
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Breng ruim water aan de kook in en pan met deksel voor de noedels.Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember met een fijne rasp. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Meng in een kom de knoflook, gember, rode peper, sojasaus en zoete Aziatische saus met de biefstukreepjes.
Halveer de courgette in de lengte en snijd schuin in dunne halve plakken. Snijd de paprika in reepjes.Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan op middelhoog vuur.Bak de courgette en paprika 6 - 8 minuten. Kook ondertussen de noedels, afgedekt, 3 - 4 minuten in de pan met deksel.
Voeg de biefstukreepjes toe aan de groenten en bak 2 - 3 minuten mee.Giet de noedels af en voeg de noedels toe aan de wok of hapjespan.Meng de noedels, groenten en biefstukreepjes goed met elkaar en verhit nog 1 minuut op hoog vuur.
Verdeel de noedels over de borden.Garneer met de cashewstukjes.