Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
2 stuk(s)
Biologisch bruin rozenbroodje
(Bevat Gluten, Gerst, Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Lupine, Gluten, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Soja)
3 spriet(en)
Verse bieslook
(Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Avocado
scheutje
Melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.
Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.
Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en de schil en snijd in plakken.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 1 omelet per persoon.
Verdeel de omeletten over de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.