Omelet met avocado
Omelet met avocado

Omelet met avocado

Met een bruin rozenbroodje

Goedemorgen!

Allergens:
Egg
Gluten
Barley
Wheat
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount
Ei

4 unit

Ei

(Contains Egg)

Biologisch bruin rozenbroodje

2 unit

Biologisch bruin rozenbroodje

(Contains Gluten, Barley, Wheat May be present Egg, Mustard, Lupin, Gluten, Milk, Sesame, Soy)

Verse bieslook

3 stalk

Verse bieslook

(May be present Celery)

Avocado

1 unit

Avocado

Not included in your delivery

Melk

drizzle

Melk

(Contains Milk)

Olijfolie

1 tablespoon

Olijfolie

Peper en zout

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2385 kJ
Calories570 kcal
Fat34 g
Saturated Fat6.2 g
Carbohydrate43 g
Sugar2.8 g
Dietary Fiber5 g
Protein21 g
Salt1.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.

2

Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.

3

Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en de schil en snijd in plakken.

4

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 1 omelet per persoon.

5

Verdeel de omeletten over de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.