Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 unit
Ei
(Contains Egg)
2 unit
Biologisch bruin rozenbroodje
(Contains Gluten, Barley, Wheat May be present Egg, Mustard, Lupin, Gluten, Milk, Sesame, Soy)
3 stalk
Verse bieslook
(May be present Celery)
1 unit
Avocado
drizzle
Melk
(Contains Milk)
1 tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.
Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.
Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en de schil en snijd in plakken.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 1 omelet per persoon.
Verdeel de omeletten over de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.