Omelet met avocado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Omelet met avocado

Omelet met avocado

met een bruin rozenbroodje en versgeperst sinaasappelsap

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

stuk(s)

Ei

stuk(s)

Biologisch bruin rozenbroodje

gram

Verse bieslook

stuk(s)

Avocado

stuk(s)

Handsinaasappel

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

1 el

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3542 kJ
Energie (kcal)847 kcal
Vetten43.2 g
waarvan verzadigd12.5 g
Koolhydraten99.6 g
waarvan suikers42.6 g
Vezels17.9 g
Eiwitten25.1 g
Zout1 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.

2

Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.

3

Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en de schil en snijd in plakken. Pers de perssinaasappel.

4

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 1 omelet per persoon.

5

Verdeel de omeletten over de borden en beleg met de avocado. Serveer het broodje bij de omelet. Serveer met een glas vers sinaasappelsap.