Omelet met avocado
Omelet met avocado

Omelet met avocado

met een bruin rozenbroodje en versgeperst sinaasappelsap

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

piece

Egg

piece

Organic wholewheat rose roll

g

Fresh chives

piece

Avocado

piece

Easy peel orange

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

1 tablespoon

[Plant-based] butter

Nutrition Values

Energy (kJ)3542 kJ
Calories847 kcal
Fat43.2 g
Saturated Fat12.5 g
Carbohydrate99.6 g
Sugar42.6 g
Dietary Fiber17.9 g
Protein25.1 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.

2

Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.

3

Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en de schil en snijd in plakken. Pers de perssinaasappel.

4

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 1 omelet per persoon.

5

Verdeel de omeletten over de borden en beleg met de avocado. Serveer het broodje bij de omelet. Serveer met een glas vers sinaasappelsap.