Oosterse biefstukpuntjes met udonnoedels en paksoi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Oosterse biefstukpuntjes met udonnoedels en paksoi

Oosterse biefstukpuntjes met udonnoedels en paksoi

Op smaak gebracht met verse kruiden en gember

Paksoi is een Aziatische groente met knapperige witte stengels en sappige donkergroene bladeren. De groene bladeren moeten minder lang in de pan, zodat de vitamines behouden blijven. In 100 gram paksoi zit al meer dan 100 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine A.

Allergenen :
Gluten
Soja
Pinda's
Noten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Knoflookteen

¼ cm

Verse gember

¼ stuk(s)

Rode peper

⅓ stuk(s)

Peen

⅓ stuk(s)

Paksoi

0.13 stuk(s)

Limoen

100 gram

Biefstukreepjes

200 gram

Verse udonnoedels

(Bevat Gluten)

1 stuk(s)

Sojasaus

(Bevat Gluten, Soja)

15 gram

Gezouten cashewnoten

(Bevat Pinda's, Noten)

Zelf toevoegen

¼ el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)634 kcal
Energie (kJ)2653 kJ
Vetten21 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers0 g
Vezels8 g
Eiwitten38 g
Zout0 g

Benodigdheden

Mes
Aluminiumfolie
Pan
Bord

Instructies

Snijd de groenten klein
1

Snijd of pers de knoflook fijn. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de peen in dunne plakken en de paksoi klein. Houd het witte deel apart van het groene deel. Pers het sap van de limoen uit.

Dek de biefstukpuntjes af met aluminiumfolie en bewaar apart
2

Verhit de roomboter in een wok of hapjespan en roerbak de biefstukpuntjes 2 minuten. Bestrooi met peper en zout, haal uit de pan, dek af met aluminiumfolie en bewaar apart.

3

Verhit de zonnebloemolie in dezelfde wok of hapjespan en roerbak de knoflook, rode peper, gember en peen 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de witte delen van de paksoi toe, zet het vuur hoog en roerbak 3 minuten. Voeg het groene deel van de paksoi, de udonnoedels en sojasaus toe en roerbak nog 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel het gerecht over de borden
4

Voeg de biefstukpuntjes, inclusief het bakvocht, toe en verdeel het gerecht over de borden.

Besprenkel naar smaak met limoensap en garneer met de cashewnoten
5

Besprenkel de maaltijd naar smaak met limoensap en garneer met de cashewnoten.

Tip! Heb je sesamolie in huis? Vervang de zonnebloemolie dan door sesamolie voor een extra Oosterse smaak.