Oosterse biefstukpuntjes met udonnoedels en paksoi
Oosterse biefstukpuntjes met udonnoedels en paksoi

Oosterse biefstukpuntjes met udonnoedels en paksoi

Op smaak gebracht met verse kruiden en gember

Paksoi is een Aziatische groente met knapperige witte stengels en sappige donkergroene bladeren. De groene bladeren moeten minder lang in de pan, zodat de vitamines behouden blijven. In 100 gram paksoi zit al meer dan 100 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine A.

Allergens:
Gluten
Soy
Peanuts
Tree nuts
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Knoflookteen

¼ cm

Verse gember

¼ unit

Rode peper

⅓ unit

Peen

⅓ unit

Paksoi

0.13 unit

Limoen

100 g

Biefstukreepjes

200 g

Verse udonnoedels

(Contains Gluten)

1 unit

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

15 g

Gezouten cashewnoten

(Contains Peanuts, Tree nuts)

Not included in your delivery

¼ tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

½ tablespoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories634 kcal
Energy (kJ)2653 kJ
Fat21 g
Saturated Fat6 g
Carbohydrate71 g
Sugar0 g
Dietary Fiber8 g
Protein38 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Knife
Aluminum Foil
Pan
Plate

Cooking Steps

Snijd de groenten klein
1

Snijd of pers de knoflook fijn. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de peen in dunne plakken en de paksoi klein. Houd het witte deel apart van het groene deel. Pers het sap van de limoen uit.

Dek de biefstukpuntjes af met aluminiumfolie en bewaar apart
2

Verhit de roomboter in een wok of hapjespan en roerbak de biefstukpuntjes 2 minuten. Bestrooi met peper en zout, haal uit de pan, dek af met aluminiumfolie en bewaar apart.

3

Verhit de zonnebloemolie in dezelfde wok of hapjespan en roerbak de knoflook, rode peper, gember en peen 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de witte delen van de paksoi toe, zet het vuur hoog en roerbak 3 minuten. Voeg het groene deel van de paksoi, de udonnoedels en sojasaus toe en roerbak nog 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel het gerecht over de borden
4

Voeg de biefstukpuntjes, inclusief het bakvocht, toe en verdeel het gerecht over de borden.

Besprenkel naar smaak met limoensap en garneer met de cashewnoten
5

Besprenkel de maaltijd naar smaak met limoensap en garneer met de cashewnoten.

Tip! Heb je sesamolie in huis? Vervang de zonnebloemolie dan door sesamolie voor een extra Oosterse smaak.